1 juni: Essche Boys Sponsortoernooi

01
mei
2018

Auteur: Pleun

Op vrijdag 1 juni organiseert v.v. Essche Boys het traditionele 6 tegen 6 sponsortoernooi. Dit toernooi is voor zowel Essche Boys als vele sporters en onze sponsoren dé jaarlijkse afsluiter van het voetbalseizoen. Graag nodigen wij u hierbij uit om met een team deel te nemen aan dit sportieve en vooral gezellige evenement.

Het toernooi vindt plaats op de velden van Essche Boys. Om 18:30 uur starten de eerste wedstrijden. De teams melden zich uiterlijk om 18:00 uur aan bij de wedstrijdleiding. Rond de klok van 21:30 uur is de winnaar van het toernooi bekend. Na afloop van het toernooi barst de feestavond los in en rond de kantine.

Het 6 tegen 6 toernooi in het kort:
– Er wordt gespeeld op kleine veldjes
– Een team bestaat uit 5 veldspelers, 1 keeper, coach en een aantal reserve spelers
– De teams worden ingedeeld in poules
– Wedstrijden duren 12 minuten

Bent u sponsor, maar heeft u geen team? 
Lukt het niet om een team samen te stellen, maar wil u eigenlijk wel graag als sponsor mee doen aan het toernooi, geef u dan toch op! Vermeld dit wel duidelijk in de aanmelding, dan gaan wij op zoek naar een leuk team voor uw bedrijf. Er zijn namelijk ook mensen die graag mee willen doen, maar geen sponsor hebben. Op deze manier kan iedereen mee doen want het gezegde luid, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Wel een team, maar geen sponsor? 
Heb je een team maar geen sponsor, neem dan contact op met Paul Ackermans of sponsoring@esscheboys.nl. Dan kunnen wij evt. een sponsor voor u regelen.

Inschrijfgeld
Voor het toernooi vragen we € 25,- inschrijfgeld, contant te betalen op de dag zelf bij de organisatie. Je krijgt hiervoor een bord saté met friet en kroepoek voor het hele team.

Inschrijven
Inschrijven doet u door dit formulier in te vullen voor 27 mei. 

Hopelijk zien wij U en uw team op vrijdag 1 juni voor het 6 tegen 6 sponsortoernooi 2018!

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Paul Ackermans (06) 51 88 06 42 of sponsoring@esscheboys.nl