22 december: Wintertoernooi

17
oktober
2017

Auteur: Pleun den Ouden

6 tegen 6 toernooi

Op vrijdag 22 december organiseert Essche Boys haar zevende 6×6 toernooi in de winter. Na “the Christmas editie”, “Winter Wonder Land editie”, “Oud Hollands Boerenkool editie”, “Kerstballetje uit de jus editie” & “het grote wie winter toernooi?” & “voetbal rond de kerststal hebben we dit jaar wederom een spectaculair toernooi!

Door deze winterse omstandigheden belooft dit een sfeervol toernooi te worden waar het draait om gezelligheid en de kerstgedachte, maar natuurlijk ook om de winst.

Het 6×6 wintertoernooi in het kort:
– er zal gespeeld worden op kleine veldjes;
– bestaat een team uit 5 veldspelers, 1 keeper en een aantal reserve spelers;
– worden de teams ingedeeld in poules.

Het toernooi zal plaatsvinden op de velden van Essche Boys. Omdat het een winter editie is hopen wij natuurlijk op sneeuw en vorst! Dit bekend ook dat het toernooi altijd door zal gaan, dus houdt rekening met je kleding en je schoeisel. Om ervoor te zorgen dat jullie niet bevriezen zal er in de knusse kantine gezorgd worden voor lekkere warme versnappering voor alle deelnemers. Daarnaast zullen knetterende vuurtjes zorgen voor de warme finishing touch…

Na afloop van het toernooi zal het kerstfeest losbarsten met “DJ’s T&T” in de kantine. Hier kan iedereen weer op temperatuur komen en het beloofd een dampende avond te worden!

Rede genoeg om je kerstborrel af te zeggen en je team snel in te schrijven voor dit toernooi!

Inschrijven kan vanaf 1 november en doe je door een mail te sturen naar evenementen@esscheboys.nl. Vermeld in deze mail:
– Teamnaam
– Contactpersoon
– Telefoonnummer en e-mailadres.
De kosten voor dit toernooi zijn €40,00 per team en dient vooraf betaald te worden:
Inschrijven kan tot en met 1 december, maar vol=vol!

Hopelijk zien wij jullie allemaal op 22 december bij de “Voetbal rond de kerststal” editie!

Met vriendelijke groet,
Essche Boys