Essche Boys Dames

Programma en uitslagen
Spelers
Nieuws
Pleun den Ouden, Lisa van de Langenberg, Michelle van de Langenberg, Erna van de Pas, Colette Steenbergen, Andie Schuwer, Floor Wagenaars, Manon van der Weegen, Evy Theunis, Lina Hereijgers, Yvonne Liket, Aafke Beekmans, Noor Vugs, Sandra Broeders, Tessa Vilé

Trainers: Menno den Ouden, Cees Liket

Leiding: Cees Liket, Greetje vd Langenberg, Ton vd Akker, Wilma Steenbergen

Topscoorderslijst seizoen 2016-2017 definitief

Topscoorderslijst senioren seizoen 2016/2017   Naam Team Doelp. Score t/m afgelopen week Totaal Sandra Broeders dames   19 19 Willem Rovers veteranen   12 12 Lisa vd Langenberg dames   12 12 Evy Theunis dames   10 10 Henri Scheutjens veteranen   8 8 Wout Mommers 4   8 8 Noor Vugs dames   7 […]Lees verder »

BMC VR1 - Essche Boys VR1

Mede dankzij het belachelijk vroege tijdstip en de ijskoude miezer die valt is de vrieskou van de afgelopen nacht nog goed te voelen als de dames zich rond 10:00 klaar maken op een van de voetbalvelden van Berlicum, een tegenstander die op papier te kloppen moet zijn. Als dan na een paar minuten eindelijk het […]Lees verder »

Essche Boys VR1 - Helvoirt VR1

Op de eerste zondag van november was het matchday! Helvoirt dames 1 de grote concurrent stond op het programma, wie zou er met de eerste plek vandoor gaan! Een heus Facebook evenement, veel mooie (uhum stoere) praatjes en zat-voerende-pogingen tijdens de Helvoirtse boerenovertrek in Ons Café gingen aan deze wedstrijd vooraf. Het voelde als Ajax-Feyenoord, […]Lees verder »

Essche Boys dames 1 – Hedel dames 1

De dames van Essche Boys verschijnen allemaal zeer op tijd en helemaal ‘on fleek’ bij kantine ’t Witje. De dames zijn lichtelijk gespannen, niet voor de wedstrijd die komen gaat, maar voor de teamfoto die wordt gemaakt voorafgaand aan de wedstrijd. De dames van Essche Boys hebben hun best gedaan om er goed op te […]Lees verder »

Essche Boys dames verliezen door gebrek aan vechtlust van ODC

Ik zeg u alvast, dit gaat een kort verslag worden. Kort, niet omdat ik geen zin heb om te schrijven, maar kort omdat er werkelijk waar weinig te vertellen valt (oké en een beetje omdat het ruk ging, héél ruk). Maar heeft u dus weinig tijd: lees gerust door. Zondag was derby-dag, want ODC stond […]Lees verder »

Older Entries »