Essche Boys 1

Spelers
Nieuws
Cas den Ouden, Robin van Beek, Tim van Velthoven, Julio van Ginkel, Koen Schalkx, Anton van der Struijk, Bart Spooren, Ken van Wanrooij, Stein van Kasteren, Rudi van Gemert, Bram Schoenmakers, Dennis Vorstenbosch, Jur van der Weide, Luuk van Velthoven, Pim Laansma, Rick van Kasteren.

Trainer: Leon van Wanrooij

Essche Boys promoveert na een jaar afwezigheid weer naar de 4e klasse.

Op het sportpark van Avanti in Schijndel, wist Essche Boys voor het oog van honderden supporters verdiend te winnen van vierdeklasser Osc’45. Het werd in een spannende wedstrijd uiteindelijk 3-1 voor de ploeg uit Esch. Door deze overwinning speelt Essche Boys volgend seizoen weer in de 4e klasse. Osc’45 begon wat sterker dan Essche Boys […]Lees verder »

Essche Boys wint overtuigend bij HRC’14

Essche boys wint overtuigend bij HRC’14 en kan volgende week promoveren naar de 4e klasse. Op een snikhete dag en zeer slecht veld heeft Essche boys zichzelf een uitstekende dienst bewezen. De ploeg uit Esch was vooral voor rust heer en meester en won uiteindelijk dik verdiend in Hurwenen. 0-3. Essche boys begon goed aan […]Lees verder »

Essche boys speelt doelpuntloos gelijk tegen Gloria UC.

Afgelopen zondag heeft Essche boys in een matige wedstrijd niet weten te winnen ondanks een aantal prima mogelijkheden in de eerste helft. In de tweede helft had de thuisploeg het wat lastiger en was Gloria UC iets beter. Essche boys begon fel aan de wedstrijd en ging opzoek naar de openingstreffer, maar Gloria UC bood […]Lees verder »

Essche Boys wint verdient en dient koploper Ollandia 

  Essche boys wint verdient en dient koploper Ollandia de eerste nederlaag van het seizoen toe.  Na twee nederlagen op rij tegen Riel moest Essche boys zondag 7 april op bezoek bij koploper Ollandia. De thuisploeg moest winnen in de race voor de 1e plek en Essche boys is nog vollop in de race voor […]Lees verder »

Essche Boys verliest opnieuw van vv. Riel

Na de Nederlaag van afgelopen Zondag thuis tegen vv. Riel (0-1) had Essche Boys wat recht te zetten tegen v.v. Riel, ditmaal in Riel. Essche Boys begon zwak aan de eerste helft en dit resulteerde al snel in wat kansjes voor de thuisploeg. In de 13e minuut werd het plots 1-0. Een lange bal van […]Lees verder »

Older Entries »