Essche Boys 1

Spelers
Nieuws
Cas den Ouden, Robin van Beek, Tim van Velthoven, Julio van Ginkel, Koen Schalkx, Anton van der Struijk, Bart Spooren, Ken van Wanrooij, Stein van Kasteren, Rudi van Gemert, Bram Schoenmakers, Dennis Vorstenbosch, Jur van der Weide, Luuk van Velthoven, Pim Laansma, Rick van Kasteren.

Trainer: Leon van Wanrooij

Dikverdiend voor Essche Boys

Zondagmiddag stond voor Essche boys de thuiswedstrijd tegen vv Irene op het programma. Deze wedstrijd werd verdiend met 2-1 gewonnen door de thuisploeg. Essche boys begon slap aan de wedstrijd en speelde een slechte eerste helft. De thuisploeg creëerde nauwelijks kansen en vv Irene was gevaarlijk uit de counters. Vv. Irene kwam dan ook verdiend […]Lees verder »

Essche Boys - EDN

Terwijl heel Esch 11-11 aan het vieren is, kan Essche Boys weer de eigen wei op om te spelen tegen de gasten uit Haghorst, EDN. Al vrij vlug in de wedstrijd weet – door een keurige loopactie de diepte in – Luuk Wolfs los te komen van de tegenstander. Hij scheert de diepte in en […]Lees verder »

Tuldania 1 - Essche Boys 1

Op het korte hoofdveld van Tuldania, snerpt het fluitsignaal van de scheidsrechter. Binnen 30 seconden klinkt het fluitsignaal weer: Cas den Ouden weet de tegenstander – i.p.v. de bal – te raken rond het zestienmetergebied van Esch waarnaar het voor Esbeek slechts prijsschieten is. De bal suist langs de muur de verre hoek binnen en […]Lees verder »

Ruime overwinning voor Essche Boys 1 tegen SVSOS

Het fluitsignaal van de scheidsrechter komt boven het geluid van de langsrazende trekkers in Biest-Houtakker uit en de wedstrijd kan van start gaan. Essche Boys tegen SVSOS. SVSOS? Daar wisten we nog niet zo veel van. Of zoals trainer Leon van Wanrooy in de spelerskamer nader toelichtte: “SVSOS, ik weet niks van die mannen. Dus […]Lees verder »

Voorbereiding Essche Boys 1

Onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Leon van Wanrooij begint Essche Boys 1 op 9 augustus aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Hieronder ziet u de data en activiteiten van de voorbereiding. U bent op deze dagen van harte welkom!  Do 9 aug 1e training  19:30 uur Zo 12 aug     trainen   11:00 uur Di  14 […]Lees verder »

Older Entries »