Nieuwe trainer

22
juli
2017

Auteur: Pleun

We zijn blij om te melden dat er een nieuwe hoofdtrainer is aangesteld voor komend seizoen: René Peek. De selectie is tot stand gekomen in samenwerking met de technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep. René stelt zichzelf aan jullie voor:                                                                                                   

Mijn naam is René Peek en het komend voetbalseizoen ben ik de nieuwe hoofdtrainer van Essche Boys. Ik ben 59 jaar, en getrouwd met Anouk. Samen hebben wij 6 kinderen, Leslie (38), Jeffrrey (22), Sara en Sophie (een tweeling van 21) , Amber (16) en Emiel (15), en ook alweer 3 kleinkinderen van 2, 9 en 11. Mijn vrouw en ik zijn geboren en getogen in Den Haag, maar wonen inmiddels alweer ruim 11 jaar in Oisterwijk. In het dagelijks leven ben ik ruim 30 jaar actief geweest in de retail als zefstandig ondernemer (slagerij en supermarkten) en bestuurslid. Tegenwoordig adviseer ik bedrijven en (startende) ondernemers als het gaat om strategie, beleid, ontwikkeling en concepten in zowel retail als (profit en non-profit) organisaties.

Natuurlijk heb ook ik jarenlang gevoetbald. Sinds 2010 ben ik actief als trainer. Bij Taxandria, als jeugdtrainer van de E’tjes t/m de A1, maar ook als trainer van het 2e en ass.trainer van 1, bij Zwaluw VFC, als trainer van het 2e en ass.trainer van 1, bij Willem II

O 14 (BVO) en FC Den Bosch O18 (BVO). Daarnaast heb ik train de trainer programma’s Rene Meulensteen Academy verzorgd en namens Voetbal Academie Brabant, een techniekschool mee opgezet bij Were Di.

Kernwoorden die bij mij als mens en trainer passen zijn:

  • discipline
  • motivatie
  • samenwerking
  • ontwikkeling

Met als motto; met elkaar voor elkaar!

Mijn doelstelling als trainer is om op een plezierige maar wel gedisciplineerde manier het maximale uit de huidige spelersgroep te halen. Als de spelers plezier hebben in het voetbal en graag naar de club komen dan is de eerste voorwaarde voor goede prestaties al een feit. Daarnaast geven de prestaties van JO19 en JO17 gedurende het afgelopen seizoen aan dat er talent binnen de vereniging aanwezig is om de selectie, de komende jaren, met spelers uit de eigen jeugdopleiding op niveau te houden. Op zaterdag zal ik dan ook regelmatig op de velden te zien zijn om deze teams te bekijken i.v.m. de eventuele toekomstige doorstroming naar de selectie.

Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar de start van het nieuwe voetbalseizoen en ben dan ook ontzettend blij met mijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij Essche Boys. Ik hoop snel veel mensen binnen Essche Boys te leren kennen. Spreek me daarom gerust aan, dat geldt zeker voor collega (jeugd)trainers maar ook voor supporters, sponsors, vrijwilligers en/of andere leden van Essche Boys. Graag ontmoet ik jullie bij een van de wedstrijden van de selectie.

Laten we er met z’n allen een mooi voetbalseizoen 2017-2018 van maken.

Sportieve groet,

René Peek