Nieuws

Wil jij een bericht plaatsen op de website van Essche Boys, heb je foto’s gemaakt tijdens een wedstrijd/evenement of heb je een wedstrijdverslag geschreven? Mail het naar website@esscheboys.nl.

Wil jij Essche Boys volgen en elke maand de laatste nieuwtjes ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via website@esscheboys.nl.

Afgelastingen zondag 10 december

Op zondag 10 december zijn alle thuiswedstrijden afgelastLees verder »

In Memoriam Jip de Man

In Memoriam Jip de Man Heden bereikte ons het trieste bericht van het plotselinge overlijden van Jip de Man. Jip speelde al sinds zijn 6e jaar bij Essche Boys. Vorig seizoen werd hij nog kampioen met zijn elftal, JO-17. We noemden Jip “onze Garreth Bale”. We konden altijd op zijn aanwezigheid rekenen. Jip was heel […]Lees verder »

Geen wedstrijden dit weekend, wel trainen

Beste allemaal, In verband met het overlijden van Jip de Man hebben we in goed overleg besloten dat de wedstrijden van komend weekend (2 en 3 december) NIET doorgaan. De trainingen op woensdag en donderdag gaan WEL door. De Sinterklaasavond van donderdag 30 november wordt verplaatst naar 14 december. De disco van zondag 3 december […]Lees verder »

Maandag 27 november: geen trainen

Maandag 27 november zijn alle trainingen afgelast. De velden zijn onbespeelbaar. Lees verder »

SAMEN op weg naar betere jeugdopleiding

Afgelopen jaar zijn we bij Essche Boys begonnen met het opzetten van een Technische Commissie. We hebben via NKS-voetbal daarbij hulp gekregen van Arno Leermakers die voor deze organisatie werkzaam is als verenigingsadviseur. Arno wil heel graag helpen om ons, samen met jullie, de plannen te realiseren om zodoende de jeugdopleiding naar een hoger niveau […]Lees verder »

Extra trainingsavonden JO9-JO11-JO13

Vanuit de Technische Commissie is hard gewerkt om voor JO9-JO11-JO13 een extra trainingsavond te realiseren. Vanaf maandag 27 november gaan we op maandag een stroom-training geven. Dit houdt in dat er op het veld oefeningen worden uitgezet en deze in groepjes op tijd worden afgewerkt. Oefeningen op techniek, passen, coaching. Doel van deze trainingen is […]Lees verder »

Topscoorderslijst senioren seizoen 2017-2018 t/m 12 november 2017

Topscoorderslijst senioren sezoen 2017/2018 t/m 12 nov 2017   Naam Team Doelp. Score t/m afgelopen week Totaal Andie Schuwer dames   6 6 Henri Scheutjens veteranen   5 5 Sandra Broeders dames   5 5 Jethro van Gerven 4 1 4 5 Mathieu vd Steen veteranen   4 4 Hugo Janssen veteranen 1 3 4 […]Lees verder »

Nomineer jouw clubheld

Achter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Je kent ze vast. Want elke voetbalvereniging heeft ze. De anonieme helden die al hun tijd geven voor hun voetbalclub. Voor dag en dauw. Voor de vereniging. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers […]Lees verder »

Nieuwe app voetbal.nl

De nieuwe Voetbal.nl app gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus). En vanaf dat moment kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer. We beseffen dat het uitbrengen van de nieuwe Voetbal.nl app langer heeft geduurd dan gepland, maar we rekenen erop dat jullie blij worden van […]Lees verder »

Voorbereiding + oefenwedstrijden selectie

In week 32 start de voorbereiding van de selectie voor het voetbalseizoen 2017/2018.  De gehele planning per week lees je in dit document. Lees verder »

Older Entries »