Nieuws

Wil jij een bericht plaatsen op de website van Essche Boys, heb je foto’s gemaakt tijdens een wedstrijd/evenement of heb je een wedstrijdverslag geschreven? Mail het naar website@esscheboys.nl.

Wil jij Essche Boys volgen en elke maand de laatste nieuwtjes ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via website@esscheboys.nl.

Nomineer jouw clubheld

Achter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Je kent ze vast. Want elke voetbalvereniging heeft ze. De anonieme helden die al hun tijd geven voor hun voetbalclub. Voor dag en dauw. Voor de vereniging. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers […]Lees verder »

Topscoorderslijst senioren seizoen 2017/2018 t/m 15 okt 2017

Topscoorderslijst senioren sezoen 2017/2018 t/m 8 okt 2017   Naam Team Doelp. Score t/m afgelopen week Totaal Henri Scheutjens veteranen 1 4 5 Ad Wolfs veteranen   3 3 William van Beek veteranen   3 3 Willem Rovers veteranen   3 3 Rick van Kasteren 1   3 3 Quint den Ouden 4   3 […]Lees verder »

Nieuwe app voetbal.nl

De nieuwe Voetbal.nl app gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus). En vanaf dat moment kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer. We beseffen dat het uitbrengen van de nieuwe Voetbal.nl app langer heeft geduurd dan gepland, maar we rekenen erop dat jullie blij worden van […]Lees verder »

Voorbereiding + oefenwedstrijden selectie

In week 32 start de voorbereiding van de selectie voor het voetbalseizoen 2017/2018.  De gehele planning per week lees je in dit document. Lees verder »

Competitie indeling bekend

De competitie indeling van de senioren is bekend. Het eerste is ingedeeld in de volgende competitie:  Organisatie district Zuid 1 Acht ASV’33 Bavos Boskant Boxtel ELI EMK Essche Boys MVC Mariahout RKVV Keldonk SBC Stiphout Vooruit WODAN De competitie indeling van de overige teams is terug te vinden op www.voetbal.nl Lees verder »

Velden niet meer betreden i.v.m. onderhoud

Er mag niet meer gevoetbald worden op de voetbalvelden. Er wordt momenteel groot onderhoud gepleegd, zodat de velden er komend seizoen weer mooi bij liggen. Tot 8 augustus 2017 mag je op geen enkel voetbalveld voetballen. Na 8 augustus mag je wel weer voetballen op het trainingsveld. Na 15 augustus mag je weer voetballen op […]Lees verder »

Nieuwe trainer

We zijn blij om te melden dat er een nieuwe hoofdtrainer is aangesteld voor komend seizoen: René Peek. De selectie is tot stand gekomen in samenwerking met de technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep. René stelt zichzelf aan jullie voor:                            […]Lees verder »

De KNVB Wedstrijdzaken app

Misschien hebben jullie het inmiddels al gehoord, of het filmpje op facebook gezien, vanaf het nieuwe voetbalseizoen gaan we werken met de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas. Men gaat hiermee werken vanaf JO13 t/m de senioren. Ook de […]Lees verder »

Essche Boys gesteund door clubkasactie Ackermans Autoschades

Vrijdag 2 juni tijdens het jaarlijkse sponsortoernooi overhandigde Frank Ackermans van Ackermans Autoschades uit St Michielsgestel een cheque ter waarde van € 50,00 aan Essche Boys. Frank vertelt: “Wij doen als bedrijf mee aan een clubkasactie. Dat houdt in dat een klant die bij ons zijn auto laat maken een goed doel mag aanwijzen waar […]Lees verder »

Uitslag Rabobank clubkasactie

Afgelopen dinsdag heeft Essche Boys een checque ontvangen vanuit de Rabobank Clubkasactie. De vele stemmen hebben een mooi bedrag opgeleverd van € 516,24! Wij willen uiteraard iedereen die op ons gestemd heeft van harte bedanken!  Scolarship Ruud van Nistelrooy gewonnen! Op de avond van de Rabobank Clubkasactie stond ons een 2e aangename verrassing te wachten. […]Lees verder »

Older Entries »