Nieuws

Wil jij een bericht plaatsen op de website van Essche Boys, heb je foto’s gemaakt tijdens een wedstrijd/evenement of heb je een wedstrijdverslag geschreven? Mail het naar website@esscheboys.nl.

Wil jij Essche Boys volgen en elke maand de laatste nieuwtjes ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via website@esscheboys.nl.

Topscoorderslijst senioren seizoen 2017-2018

          Topscoorderslijst senioren eindstand seizoen 2017/2018. Naam Team Doelp. Score t/m afgelopen week Totaal Jethro van Gerven 4   15 15 Henri Scheutjens veteranen   9 9 Quint den Ouden 4   9 9 Sandra Broeders dames 2 6 9 Andie Schuwer dames   8 8 Ad Wolfs veteranen   7 […]Lees verder »

Kampioenswedstrijd

Kom jij JO19-1 4 juni aanmoedigen? De jongens trappen om 19.30 uur af op het Sportpark in Esch. Lees verder »

1 juni: Essche Boys Sponsortoernooi

Op vrijdag 1 juni organiseert v.v. Essche Boys het traditionele 6 tegen 6 sponsortoernooi. Dit toernooi is voor zowel Essche Boys als vele sporters en onze sponsoren dé jaarlijkse afsluiter van het voetbalseizoen. Graag nodigen wij u hierbij uit om met een team deel te nemen aan dit sportieve en vooral gezellige evenement. Het toernooi […]Lees verder »

VAGON blijft de komende drie jaar hoofdsponsor

Voorzitter Wim Kuijs en William van Beek (VAGON) hebben het hoofdsponsorcontract voor de komende drie jaar verlengd. Wij zijn blij dat VAGON onze club de komende drie jaar als hoofdsponsor blijft steunen.     Lees verder »

Erevoorzitter Cor van der Zanden overleden

Vanochtend bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Cor van der Zanden. Cor was jarenlang hét boegbeeld van onze voetbalvereniging. Cor is vele jaren actief geweest in het hoofdbestuur. Hij was dan ook niet zonder reden benoemd tot erevoorzitter van Essche Boys. Daarnaast was hij ook “gewoon” wekelijks te vinden op de voetbalvelden […]Lees verder »

SAMEN op weg naar beter, bijeenkomst 2

Afgelopen jaar zijn we bij Essche Boys begonnen met het opzetten van een Technische Commissie. We hebben via NKS-voetbal daarbij hulp gekregen van Arno Leermakers die voor deze organisatie werkzaam is als verenigingsadviseur. Arno heeft op 22 januari een presentatie gegeven in de kantine. Hier waren 33 mensen op afgekomen, dat is TOP! Nu hebben […]Lees verder »

Met ingang van seizoen 18/19: Leon van Wanrooy nieuwe hoofdtrainer

Essche Boys en Leon van Wanrooij hebben overeenstemming bereikt om met ingang van seizoen 2018-2019 met elkaar in zee te gaan. Leon, 53 jaar oud, woonachtig in Schijndel is momenteel voor het 5e seizoen trainer bij WHV in Loosbroek. Hij komt uit een echte voetbal-familie. Als Essche Boys zijn we zeer blij dat we een […]Lees verder »

SAMEN op weg naar betere jeugdopleiding

Afgelopen jaar zijn we bij Essche Boys begonnen met het opzetten van een Technische Commissie. We hebben via NKS-voetbal daarbij hulp gekregen van Arno Leermakers die voor deze organisatie werkzaam is als verenigingsadviseur. Arno wil heel graag helpen om ons, samen met jullie, de plannen te realiseren om zodoende de jeugdopleiding naar een hoger niveau […]Lees verder »

In Memoriam Jip de Man

In Memoriam Jip de Man Heden bereikte ons het trieste bericht van het plotselinge overlijden van Jip de Man. Jip speelde al sinds zijn 6e jaar bij Essche Boys. Vorig seizoen werd hij nog kampioen met zijn elftal, JO-17. We noemden Jip “onze Garreth Bale”. We konden altijd op zijn aanwezigheid rekenen. Jip was heel […]Lees verder »

Geen wedstrijden dit weekend, wel trainen

Beste allemaal, In verband met het overlijden van Jip de Man hebben we in goed overleg besloten dat de wedstrijden van komend weekend (2 en 3 december) NIET doorgaan. De trainingen op woensdag en donderdag gaan WEL door. De Sinterklaasavond van donderdag 30 november wordt verplaatst naar 14 december. De disco van zondag 3 december […]Lees verder »

Older Entries »