Nieuws

Wil jij een bericht plaatsen op de website van Essche Boys, heb je foto’s gemaakt tijdens een wedstrijd/evenement of heb je een wedstrijdverslag geschreven? Mail het naar website@esscheboys.nl.

Wil jij Essche Boys volgen en elke maand de laatste nieuwtjes ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via website@esscheboys.nl.

Topscoreslijst senioren seizoen 2018-2019

Naam Elftal Tot deze week Deze week Totaal Paul van der Bruggen 2 13 1 14 Marco den Ouden 2 13 1 14 Devin van de Laar 4 11   11 Lisa v.d. Langenberg Dames 7   7 Robin van Beek 1 6 1 7 Yannic van Gerven 2 7   7 Kees den Ouden […]Lees verder »

Jan van Gerven benoemd tot erelid

Gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie is Jan van Gerven benoemd tot erelid van Essche Boys. Gefeliciteerd Jan!Lees verder »

Feestdagen tip: Nieuwe webshop met clubkleding

Jos van Herpen, de vaste kledingleverancier van de Essche Boys clubkleding, heeft zijn winkel aan het Moleneindplein gesloten. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier voor clubkleding. Vanaf vandaag ben je van harte welkom bij Sportzaak van Helvoort in Vught!  Geen tijd om naar Vught te rijden? Geen probleem! Je kunt jouw Essche […]Lees verder »

Raboclubkas levert ruim 500 euro op

In de maand september konden leden van Rabobank ‘s-Hertogenbosch stemmen op de RaboClubkas. Essche Boys ontving 126 stemmen, dat levert €526,68 op de jeugdkas. Penningmeester Kees den Ouden heeft de cheque inmiddels in ontvangst genomen. Lees verder »

Jeugd Essche Boys bezoekt FC Den Bosch – Jong AZ:

Afgelopen voorjaar hebben we met de jeugd van Essche Boys worstenbroodjes verkocht. De worstenbroodjes kwamen van Vermeulen & den Otter en konden we voor inkoopprijs kopen. Door het verkoop van de worstenbroodjes hebben we maar liefst €1250,- opgehaald voor Essche Boys. Maar dat niet alleen, ook heeft bakkerij Vermeulen & den Otter alle jeugd van Essche […]Lees verder »

In Memoriam Bente van Velthoven

Afgelopen zondag, na de wedstrijd van dames 1, kreeg Bente een herseninfarct in de kleedkamer. Na vijf dagen strijden ontvingen wij het trieste bericht dat dit Bente fataal geworden is. Bente was een lieve, spontane meid met een aanstekelijke lach! Een harde werker tijdens de wedstrijd, maar vooral in voor geintjes en gezelligheid tijdens de […]Lees verder »

Voorbereiding Essche Boys 1

Onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Leon van Wanrooij begint Essche Boys 1 op 9 augustus aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Hieronder ziet u de data en activiteiten van de voorbereiding. U bent op deze dagen van harte welkom!  Do 9 aug 1e training  19:30 uur Zo 12 aug     trainen   11:00 uur Di  14 […]Lees verder »

Competitie-indeling senioren bekend

De competitie-indeling voor de seniorenteams is bekend. Essche Boys 1 is vorig seizoen helaas gedegradeerd en komt dit jaar uit in de vijfde klasse. De competitie-indeling is inmiddels bekend:  Ook de indelingen van de overige seniorenteams zijn inmiddels bekend en in te zien op voetbal.nl óf de app.   Lees verder »

Kampioenswedstrijd

Kom jij JO19-1 4 juni aanmoedigen? De jongens trappen om 19.30 uur af op het Sportpark in Esch. Lees verder »

VAGON blijft de komende drie jaar hoofdsponsor

Voorzitter Wim Kuijs en William van Beek (VAGON) hebben het hoofdsponsorcontract voor de komende drie jaar verlengd. Wij zijn blij dat VAGON onze club de komende drie jaar als hoofdsponsor blijft steunen.     Lees verder »

Older Entries »