Teams

EB1

Programma en uitslagen
Spelers
Nieuws
Tim Breukhoven, Bart van de Bruggen, Paul van de Bruggen, Guus Doggen, Jethro van Gerven, Yannic van Gerven, Nick Groenendaal, Frits Hermes, Colin Jacobs, Nick Jacobs, Pim Laansma, Cas den Ouden, Guno den Ouden, Marco den Ouden, Quint den Ouden, Bram Schoenmakers, Rob Schoenmakers, Davy Schoordijk, Gerben Timmers, Luuk van Velthoven, Kees Vugs, Luuk Wagenaars

Essche Boys heeft een off-day en gaat hard onderuit

Na twee goede oefenwedstrijden heeft Essche Boys niet weten te winnen uit bij WEC. De bezoekers speelden, zeker voor de rust, dramatisch en ging kansloos onderuit met 5-0. Essche Boys begon nog redelijk aan de wedstrijd en kreeg ook de eerste kans. Luuk Wolfs werd of rechts diep gestuurd, maar hij kreeg de bal net […]Lees verder »

Essche Boys wint overtuigend van RKKSV

In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar heeft Essche Boys een belangrijke en dik verdiende overwinning geboekt op de concurrent uit kruisstraat. In een enerverende wedstrijd werd het uiteindelijk slechts 2-0. Vanaf het begin van de wedstrijd was het voor de bezoekers duidelijk dat er niet veel te halen viel in Esch, want de thuisploeg […]Lees verder »

Essche Boys wint belangrijke wedstrijd bij OSC’45

In een weerzien tussen beide teams, na de promotiewedstrijd van afgelopen seizoen (3-1 winst voor de voetballers uit Esch) heeft Essche Boys wederom aan het langste eind getrokken. In een boeiende wedstrijd,  op een slecht veld, werd het uiteindelijk 1-2 voor de bezoekers. Essche Boys schoot uit de startblokken en Lars van Wanrooij lanceerde direct […]Lees verder »

Essche boys en VCB komen niet tot scoren

In een wedstrijd in de onderste regionen van de competitie speelden Essche boys en VCB met 0-0 gelijk, waar Essche boys de wedstrijd voor de rust zeker had moeten beslissen. Beide ploegen begonnen wat afwachtend en het was goed te zien dat ze allebei niet wilden verliezen. Het was echter Essche boys dat voldoende kansen […]Lees verder »

Essche boys verliest uit van sterker SC Elshout

Essche boys heeft in een uitwedstrijd bij SC Elshout geen vervolg kunnen geven aan de goede wedstrijd van vorige week tegen Wilhelmina (2-2). Al vrij snel kwam de ploeg uit Esch weer op achterstand en verloor vrij kansloos van SC Elshout met 3-0. De thuisploeg begon sterker aan de wedstrijd dan Essche boys, hierdoor moesten […]Lees verder »

Older Entries »