Teams

EB1

Programma en uitslagen
Spelers
Nieuws
Tim Breukhoven, Bart van de Bruggen, Paul van de Bruggen, Guus Doggen, Jethro van Gerven, Yannic van Gerven, Nick Groenendaal, Frits Hermes, Colin Jacobs, Nick Jacobs, Pim Laansma, Cas den Ouden, Guno den Ouden, Marco den Ouden, Quint den Ouden, Bram Schoenmakers, Rob Schoenmakers, Davy Schoordijk, Gerben Timmers, Luuk van Velthoven, Kees Vugs, Luuk Wagenaars

Essche boys neemt de drie punten mee naar Esch

Afgelopen zondag stond voor Essche boys een uitwedstrijd tegen Gloria UC op het programma. Gloria UC stond 4e en Essche boys begon als nummer 5 aan de wedstrijd. De opdracht voor Essche boys was duidelijk de achterstand verminderen. Ondanks alle regen ging de wedstrijd toch “gewoon” door. Op een glad veld begon Essche boys aardig […]Lees verder »

Dikverdiend voor Essche Boys

Zondagmiddag stond voor Essche boys de thuiswedstrijd tegen vv Irene op het programma. Deze wedstrijd werd verdiend met 2-1 gewonnen door de thuisploeg. Essche boys begon slap aan de wedstrijd en speelde een slechte eerste helft. De thuisploeg creëerde nauwelijks kansen en vv Irene was gevaarlijk uit de counters. Vv. Irene kwam dan ook verdiend […]Lees verder »

Essche Boys - EDN

Terwijl heel Esch 11-11 aan het vieren is, kan Essche Boys weer de eigen wei op om te spelen tegen de gasten uit Haghorst, EDN. Al vrij vlug in de wedstrijd weet – door een keurige loopactie de diepte in – Luuk Wolfs los te komen van de tegenstander. Hij scheert de diepte in en […]Lees verder »

Tuldania 1 - Essche Boys 1

Op het korte hoofdveld van Tuldania, snerpt het fluitsignaal van de scheidsrechter. Binnen 30 seconden klinkt het fluitsignaal weer: Cas den Ouden weet de tegenstander – i.p.v. de bal – te raken rond het zestienmetergebied van Esch waarnaar het voor Esbeek slechts prijsschieten is. De bal suist langs de muur de verre hoek binnen en […]Lees verder »

Ruime overwinning voor Essche Boys 1 tegen SVSOS

Het fluitsignaal van de scheidsrechter komt boven het geluid van de langsrazende trekkers in Biest-Houtakker uit en de wedstrijd kan van start gaan. Essche Boys tegen SVSOS. SVSOS? Daar wisten we nog niet zo veel van. Of zoals trainer Leon van Wanrooy in de spelerskamer nader toelichtte: “SVSOS, ik weet niks van die mannen. Dus […]Lees verder »

Older Entries »