Teams

EB1

Programma en uitslagen
Spelers
Nieuws
Tim Breukhoven, Bart van de Bruggen, Paul van de Bruggen, Guus Doggen, Jethro van Gerven, Yannic van Gerven, Nick Groenendaal, Frits Hermes, Colin Jacobs, Nick Jacobs, Pim Laansma, Cas den Ouden, Guno den Ouden, Marco den Ouden, Quint den Ouden, Bram Schoenmakers, Rob Schoenmakers, Davy Schoordijk, Gerben Timmers, Luuk van Velthoven, Kees Vugs, Luuk Wagenaars

Essche Boys laat dure punten liggen.

Op een mooie zondagmiddag mocht Essche Boys zich opmaken voor de thuiswedstrijd tegen middenmotor Bavos. De Essche ploeg verkeert in degradatienood en kan een overwinning hard gebruiken. Na een gelijkopgaand begin is het Bavos dat een penalty krijgt toegewezen na een ongelukkige handsbal van een Essche verdediger in het strafschopgebied. De penalty wordt onhoudbaar ingeschoten […]Lees verder »

Met ingang van seizoen 18/19: Leon van Wanrooy nieuwe hoofdtrainer

Essche Boys en Leon van Wanrooij hebben overeenstemming bereikt om met ingang van seizoen 2018-2019 met elkaar in zee te gaan. Leon, 53 jaar oud, woonachtig in Schijndel is momenteel voor het 5e seizoen trainer bij WHV in Loosbroek. Hij komt uit een echte voetbal-familie. Als Essche Boys zijn we zeer blij dat we een […]Lees verder »

Essche Boys wint de derby in en tegen Boxtel

Zondag 17 december stond de derby RKSV Boxtel – Essche Boys op het programma. Deze 2 clubs kwamen elkaar voor het laatst tegen in het seizoen 2012/2013. Toen nog uitkomend in de 3e klasse, maar nu zijn ze een klasse lager te vinden. Na het eerste fluitsignaal waren de intenties van RKSV Boxtel duidelijk. Ze zetten […]Lees verder »

Eli is Essche Boys de baas

In de eerste minuten waren er drie enorme kansen voor Essche Boys. Dat resulteerde maar slechts in 1 doelpunt. Marco den Ouden legde na een goede actie de bal terug op routinier Yannic van Gerven die beheerste afrondde, waardoor Essche Boys verdiend op voorsprong kwam. Na deze enorm stormachtige beginfase zakten het spel Essche Boys ver terug. ELI kwam […]Lees verder »

Essche Boys kansloos tegen EMK

Essche Boys speelde zondag tegen angstgegner EMK uit Nuenen. Al snel was te zien dat EMK de bovenliggende partij was. In de 5e minuut schoot Rick van den Bogaard op de paal. De druk van EMK op het doel van Essche Boys werd daarna alleen maar groter en een mooie pass werd door Rick van den Bogaard […]Lees verder »

Older Entries »