Teams

EB1

Programma en uitslagen
Spelers
Nieuws
Tim Breukhoven, Bart van de Bruggen, Paul van de Bruggen, Guus Doggen, Jethro van Gerven, Yannic van Gerven, Nick Groenendaal, Frits Hermes, Colin Jacobs, Nick Jacobs, Pim Laansma, Cas den Ouden, Guno den Ouden, Marco den Ouden, Quint den Ouden, Bram Schoenmakers, Rob Schoenmakers, Davy Schoordijk, Gerben Timmers, Luuk van Velthoven, Kees Vugs, Luuk Wagenaars

Essche boys speelt doelpuntloos gelijk tegen Gloria UC.

Afgelopen zondag heeft Essche boys in een matige wedstrijd niet weten te winnen ondanks een aantal prima mogelijkheden in de eerste helft. In de tweede helft had de thuisploeg het wat lastiger en was Gloria UC iets beter. Essche boys begon fel aan de wedstrijd en ging opzoek naar de openingstreffer, maar Gloria UC bood […]Lees verder »

Essche Boys wint verdient en dient koploper Ollandia 

  Essche boys wint verdient en dient koploper Ollandia de eerste nederlaag van het seizoen toe.  Na twee nederlagen op rij tegen Riel moest Essche boys zondag 7 april op bezoek bij koploper Ollandia. De thuisploeg moest winnen in de race voor de 1e plek en Essche boys is nog vollop in de race voor […]Lees verder »

Essche Boys verliest opnieuw van vv. Riel

Na de Nederlaag van afgelopen Zondag thuis tegen vv. Riel (0-1) had Essche Boys wat recht te zetten tegen v.v. Riel, ditmaal in Riel. Essche Boys begon zwak aan de eerste helft en dit resulteerde al snel in wat kansjes voor de thuisploeg. In de 13e minuut werd het plots 1-0. Een lange bal van […]Lees verder »

Onverdiende nederlaag Essche Boys

Essche boys speelde afgelopen zondag een wedstrijd tegen v.v. Riel. Dit was voor beide ploegen een wedstrijd waar iets van afhing. Riel wilde geen punten verspelen om zo de aansluiting met koploper Ollandia te houden. Voor Essche Boys was dit een mooie kans om aan te sluiten bij de ploegen boven hen. Essche Boys en […]Lees verder »

White boys 1 - Essche boys 1

Na drie weken geen programma mocht Essche Boys heren 1 weer een wedstrijd voetballen. In Waspik had Essche Boys iets recht te zetten van de thuiswedstrijd tegen White boys (0-2 verlies). In de eerste helft was er veel balbezit voor Essche Boys. Halverwege de eerste helft was het Essche Boys dat 0-1 voor kwam. Een […]Lees verder »

Older Entries »