Teams

EB1

Programma en uitslagen
Spelers
Nieuws
Tim Breukhoven, Bart van de Bruggen, Paul van de Bruggen, Guus Doggen, Jethro van Gerven, Yannic van Gerven, Nick Groenendaal, Frits Hermes, Colin Jacobs, Nick Jacobs, Pim Laansma, Cas den Ouden, Guno den Ouden, Marco den Ouden, Quint den Ouden, Bram Schoenmakers, Rob Schoenmakers, Davy Schoordijk, Gerben Timmers, Luuk van Velthoven, Kees Vugs, Luuk Wagenaars

Essche boys verliest uit bij Boxtel

In een matige wedstrijd van beide kanten, kwam Boxtel als winnaar uit de strijd. Essche boys kwam wederom vroeg op achterstand en wist het tij ook dit keer niet keren. Boxtel won de wedstrijd uiteindelijk met 2-0. Beide ploegen begonnen wat afwachtend aan de wedstrijd, de bal werd achterin rondgespeeld en beide teams loerden op […]Lees verder »

Essche boys verliest thuis van Boskant

Afgelopen zondag heeft Essche boys thuis niet weten te winnen van Boskant. Na een zwak begin van de thuisploeg, was het Boskant dat direct het verschil maakte. Na veel kansen voor beide ploegen werd het uiteindelijk 0-4 voor de bezoekers. Essche boys begon, na de eerste zege van vorige week tegen Vorstenbossche boys, vol goede […]Lees verder »

Esscheboys speelt zwakke eerste helft, maar wint wel

Essche boys heeft haar eerste thuiswedstrijd, met enig fortuin winnend afgesloten. Na een zwakke eerste helft, waarin Keeper Bart Spooren een aantal cruciale reddingen in huis had, wist Essche boys zich in de tweede helft te herpakken. Essche boys – Vorstenbossche Boys eindige in 1-0. Beide ploegen begonnen wat afwachtend aan de eerste helft en […]Lees verder »

Zwak Essche boys incasseert forse nederlaag

Essche boys heeft in de eerste competitiewedstrijd, uit tegen VOW meteen een gevoelige nederlaag geleden. Het werd maar liefst 5-1 voor de thuis ploeg. De Essche ploeg begon nog wel goed aan de wedstrijd en creëerde een aantal goede mogelijkheden. Uiteindelijk was het Luuk Wolfs die de verdiende 0-1 maakt, na een uitstekende pass van […]Lees verder »

Essche Boys promoveert na een jaar afwezigheid weer naar de 4e klasse.

Op het sportpark van Avanti in Schijndel, wist Essche Boys voor het oog van honderden supporters verdiend te winnen van vierdeklasser Osc’45. Het werd in een spannende wedstrijd uiteindelijk 3-1 voor de ploeg uit Esch. Door deze overwinning speelt Essche Boys volgend seizoen weer in de 4e klasse. Osc’45 begon wat sterker dan Essche Boys […]Lees verder »

Older Entries »