Essche Boys JO19-1

Programma
Spelers
Nieuws
Anton vd Struijk, Ken van Wanrooij, Remi Bekkers, Roel vd Ven, Marco Wagenaars, Luuk Wolfs, Tom Peijnenburg, Daan Boleij, Stijn van Kasteren, Koen Schalkx, Julio van Ginkel, Jacco van Dijk

Leiding: Ad Wolfs, Marcel Bekkers, William Peijnenburg

Essche Boys VS Vowap....Voap....uhhh....V.O.A.B.

Hupakee. Sinterklaas hebben we de deur uit geflikkerd en we maken aanstalten naar de kerst. Geen rijmend verslag meer, maar gewoon ouderwets, Brabantse klets van uw wekelijkse penvoerder. Want voor een kerstverslag is het nog net een weekje te vroeg. Hou er alvast rekening mee Yannic van Gerven. WIJ doen volgende week een kerstverslag. Dan […]Lees verder »

Essche Boys A1 VS Willem II

We schrijven 12 november. Een koude herfstdag, de dag van de intocht van de Sint en een wedstrijd vol ongeloof. Na een afschuwelijke wedstrijd vorige week was het weer tijd. Tijd om het goed te maken, tegenover onze trainers, coaches en ons Mariëlleke, mijn trouwste fan. Voor de verandering stond er Tilburg op ons wedstrijdschema. […]Lees verder »

Essche Boys JO19-1 VS SBC JO19-2

Ik kan zeggen dat ik gespannen ben. Sinds kort is besproken dat er elke week een verslagje op de site komt. En als Razende Reporter van het Zuiden mag ik het spits afbijten. Dus vanuit mijn schrijversstoel, doop ik mijn ganzenveer in de inkt en begin met schrijven. Ik schrijf: Eindelijk mogen we weer een […]Lees verder »

Sc ‘t Zand A4    VS    Essche Boys A1

23-01-‘16 En dan begint ons nieuwe seizoen weer! Na rustig aan te hebben gedaan tijdens onze welverdiende winterstop, begonnen wij weer met goede moed. Sc ’t Zand, we wisten niet helemaal wat we ervan moesten verwachten. Zouden ze zo goed zijn als ons? We wisten er helemaal niks vanaf. Maar daar zouden we snel achter […]Lees verder »