29 augustus klusdag!

21
augustus
2020

Auteur: Pleun

Na maanden zonder wedstrijden en drankjes in de kantine is het eindelijk weer zover: het nieuwe seizoen gaat van start! Graag beginnen we het seizoen weer met een keurig sportpark met een frisse uitstraling.

Het grote onderhoud aan ons mooie sportpark is de afgelopen tijd doorgegaan als vanouds, maar de kleine dingetjes zijn door de omstandigheden helaas wat achtergebleven. Denk hierbij aan het schoonmaken van reclameborden, het vervangen van lampen, onderhoud aan kozijnen en het verwijderen van onkruid.

Daarom organiseren we op zaterdag 29 augustus vanaf 9:00 uur een Essche Boys klusdag!

Naast het plegen van klein onderhoud zien we dit ook als een mooie gelegenheid om het een en ander aan ons sportpark op te knappen en te vernieuwen om de uitstraling te verbeteren. Zo kunnen een aantal dingen wel weer een nieuw likje verf gebruiken, kunnen overbodige fietsenrekken worden afgevoerd, kan de jeu des boules baan wel een opknapbeurt gebruiken en ga zo maar door. Genoeg te doen dus!

We hopen zoveel mogelijk vrijwilligers te vinden die bereid zijn om te helpen! Voor een natje en een droogje in de kantine wordt natuurlijk gezorgd.

Heb je tijd en zin om mee te helpen zodat we weer met een mooi sportpark aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen? Stuur dan voor woensdag 26 augustus even een berichtje naar Bram Schoenmakers (06-53739155) zodat we weten hoeveel helpende handen we kunnen verwachten.

Alle hulp is welkom dus we zien jullie graag op 29 augustus!

Het bestuur