DENVEB – kom ook kijken!

28
december
2019

Auteur: Pleun

Dit seizoen bestaat v.v. Essche Boys 60 jaar. Op 10 en 11 januari organiseren wij de derde editie van De Dag En Nacht Van Essche Boys. Beter bekend als DENVEB. Een vijfjaarlijkse traditie sinds het 50-jarig jubileum.

WAT IS DENVEB?
Neem 4 fietsen, 20 teams en een feesttent en je hebt de Dag en Nacht van Essche Boys. Tijdens de DENVEB gaan teams met elkaar de strijd aan door middel van verschillende hometrainerwedstrijden. Zo hebben de de ploegentijdrit, koppelkoers, trio-estafette en individuele wedstrijden.

Globaal programma
We starten vrijdag 10 januari om 20.00 uur met een spectaculaire opening met ploegenpresentatie en om 20.30 uur wordt de eerste wedstrijd gefietst.
Zaterdag om 20.30 uur is bekend wie zich de winnaar van de DENVEB 2020 mag noemen. De afterparty duurt tot 22.30uur.

DENVEB FIETSTIVAL
Fietsen & Feesten, dat is waar het DENVEB fietstival om draait. En laat dat nou net twee dingen zijn waar we bij Essche Boys goed in zijn. Naast de spannende wedstrijden komen Zanger Rens en Johnny Purple de tent op z’n kop zetten. DJ Tommy Santo neemt op zaterdag vanaf 19.00 uur de eindsprint en afterparty tot 22.30 uur tot zijn rekening.

BIJZIJN = MEEMAKEN
Geen deelnemer of geen lid van Essche Boys? Geen probleem! Het DENVEB fietstival is gratis te bezoeken en iedereen is welkom. Dus kom genieten van de spannende wedstrijden, dansen op de lekkerste muziek of gewoon een drankje doen! Wij hopen je te zien in de feesttent bij Essche Boys!