Essche Boys 1

Spelers
Nieuws
Cas den Ouden, Robin van Beek, Tim van Velthoven, Julio van Ginkel, Koen Schalkx, Anton van der Struijk, Bart Spooren, Ken van Wanrooij, Stein van Kasteren, Rudi van Gemert, Bram Schoenmakers, Dennis Vorstenbosch, Jur van der Weide, Luuk van Velthoven, Pim Laansma, Rick van Kasteren.

Trainer: Leon van Wanrooij

Essche boys verliest terecht en lijdt eerste nederlaag tegen Wilhelmina

Na de eerste twee competitiewedstrijden te hebben gewonnen, stond afgelopen zondag de wedstrijd tegen Wilhelmina op het programma. Deze ploeg had de eerste twee wedstrijden met 6-0 gewonnen. In een wedstrijd waarin niet veel kansen werden gecreëerd door beide teams werd het uiteindelijk 1-4 voor de bezoekers uit Den Bosch. Essche boys begon wat slordig […]Lees verder »

Essche Boys wint ook de 2e wedstrijd van het seizoen

In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen heeft Essche Boys in een leuke wedstrijd BZS terug huiswaarts gestuurd met nul punten. In een spannende open wedstrijd en met kansen voor beide teams werd het uiteindelijk 4-1. De bezoekers begonnen sterker aan de wedstrijd en Essche Boys had het in de begin fase even moeilijk, het […]Lees verder »

Essche Boys wint verdiend de derby van Boxtel

In de eerste competitie van het nieuwe seizoen, heeft Essche Boys meteen een belangrijke overwinning geboekt op Boxtel. Na enkele goede kansen gemist te hebben, wisten de bezoekers uiteindelijk toch nog te scoren aan het einde van de wedstrijd en werd het 0-1. Essche Boys begon goed aan de wedstrijd en kreeg meteen 2 corners, […]Lees verder »

Voorbereiding + oefenwedstrijden selectie

Lees verder »

Essche Boys doet zichzelf tekort in derby tegen Boxtel

Afgelopen zondag heeft Essche Boys een zure nederlaag geleden, ondanks prima mogelijkheden wist het niet scoren. Boxtel lukte dat wel en won uiteindelijk met 0-1. Beide ploegen begonnen wat afwachtend aan de wedstrijd en Boxtel zorgde na een minuut voor het eerste gevaar, maar de voorzet vanaf links kwam niet aan bij een mede speler. […]Lees verder »

Older Entries »