Info

Algemeen

Essche Boys is opgericht op 20 september 1959 en telt 304 leden. Het leden aantal kan onderverdeeld worden in de volgende categorieën:

  • Senioren Heren 161
  • Senioren Dames 33
  • Junioren 54
  • Pupillen 56
  • Niet-spelend 107

107 leden voetballen niet maar voelen zich toch verbonden met Essche Boys. En met name op die leden zijn wij trots. Zonder die personen zouden wij nu niet zijn, wat we zijn. En we zijn wat!

In alle opzichten is Essche Boys dus een groeiende en bloeiende vereniging.

Essche Boys heeft de laatste 10 jaar een ongelooflijke vlucht genomen. Van een grauw middelmatig clubje uitgegroeid tot een bloeiende vereniging, op alle fronten. Enkele voorbeelden willen wij u niet onthouden:

Essche Boys is financieel kern gezond en heeft, een enorme groei van het ledenaantal de laatste 5 jaren, een uitstekende verhouding tussen de senioren/junioren en veel nieuwe vrijwilligers. Verder heeft onze club een volledig nieuwe organisatiestructuur, sinds het begin van 2006 een compleet nieuw jeugdbestuur met jeugdcommissies, een zeer positieve uitstraling in de regio en een kantine die het echte “hart” van de club is. De kantine is een gezellig onderkomen voor iedereen, kortom een accommodatie waar veel andere clubs zich de vingers bij aflikken. En als laatste, een 1e elftal dat in de 4e klasse speelt en waarmee we nog enkele jaren vooruit kunnen.

U begrijpt, het is op dit moment goed toeven bij Essche Boys.