Nomineer jouw clubheld

18
oktober
2017

Auteur: Pleun

Achter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Je kent ze vast. Want elke voetbalvereniging heeft ze.

De anonieme helden die al hun tijd geven voor hun voetbalclub. Voor dag en dauw. Voor de vereniging. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers verdienen een podium.

Nomineer Clubheld

 

Vanaf dinsdag 3 oktober, starten Algemeen Dagblad en de regiokranten de verkiezing ‘Clubhelden van de Amateursport’. Hiermee kunnen clubs hun vrijwilligers extra bedanken voor hun tomeloze inzet door hen te nomineren voor de titel Clubheld van het jaar 2017. Dit initiatief wordt ondersteund door de KNVB.

Een Clubheld kan iedereen zijn: de bardame, voorzitter, jeugdtrainer, terreinknecht, wasvrouw. Er zijn vele vrijwilligersrollen binnen de voetbalclub.

Stemmen tot 31 oktober

Tot en met 31 oktober kan iedereen stemmen op die onmisbare vrijwilliger van de vereniging. Naast de titel ontvangt de winnaar € 10.000,-. Dit bedrag dient te worden besteed aan de club.

Met deze actie wil de KNVB samen met AD voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken. Zij maken het, week in, week uit, mogelijk om van voetbal te genieten!

BRON: KNVB