Sponsors

De sponsorcommissie bestaat op dit moment uit vijf leden die zich in zetten om alles wat met de sponsoren te maken heeft goed te laten verlopen. Jan van Wanrooij en Karin van Kasteren-Kelders zijn van het Relatiebeheer. Zij zorgen ervoor dat de relaties met de sponsoren onderhouden worden en proberen nieuwe sponsoren te werven.

Maurice Kessels zorgt voor de Financiën & Contracten. Hij houdt bij of de betalingen die sponsoren moeten doen betaald zijn. Ook zorgt hij voor de contracten wanneer er nieuwe sponsoren zijn of contracten van bestaande sponsoren verlengd moeten worden.

Paul Ackermans is van de Communicatie & Activiteiten. Zo schrijft hij nieuwsbrieven die naar de sponsoren worden gestuurd om hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en activiteiten binnen de club. Ook nodigt hij de sponsoren uit voor evenementen die de sponsorcommissie organiseert zoals de jaarlijkse sponsormiddag en het sponsortoernooi.

Ook zorgt de sponsorcommissie ervoor dat nieuwe sponsorborden besteld en opgehangen worden, of wanneer borden beschadigd zijn en vernieuwd moeten worden ze vervangen worden

Samen doen zij hun best om het sponsorschap bij Essche Boys zo leuk mogelijk te maken en de zaken goed te laten verlopen, want zonder sponsoren kan deze mooie club niet bestaan. Heb je vragen of wil je graag contact met ons opnemen, mail dan naar sponsoring@esscheboys.nl