Menu Sluiten

Sportpark Essche Boys gesloten

Beste leden, en vooral (ouders van) jeugdleden,

Zoals zondag bekend is geworden, zijn de overheidsmaatregelen met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het Coronavirus aangescherpt en verlengd tot en met minimaal 6 april. Dit betekent dat er tot die tijd geen activiteiten op ons sportpark zullen plaatsvinden en de kantine dicht zal blijven. Daarnaast betekent het ook dat ons sportpark volledig gesloten is en dat de velden dus ook niet betreedt mogen worden.

De afgelopen dagen hebben we meermaals gezien dat er toch jeugd aan het voetballen was op onze velden, ondanks het verbod. Daarom willen wij benadrukken dat gesloten echt gesloten is!

In overleg met tennisvereniging d’Oggelen, korfbalvereniging Tovido en het Sint Willebrordusgilde is besloten om het volledige sportpark te sluiten. De toegangspoorten zijn sinds vandaag gesloten en er staat nu duidelijk aangeduid dat het niet is toegestaan om het sportpark te betreden. Wij zouden het natuurlijk ook graag anders zien, maar door de verregaande overheidsmaatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om deze maatregelen door te voeren.

Bovenal verzoeken we ouders om hun kinderen duidelijk te maken dat zij de velden niet meer mogen betreden totdat de maatregelen van de overheid komen te vervallen en het weer verantwoord is om op ons sportpark te gaan voetballen. Hou hiervoor onze website en Facebookpagina goed in de gaten.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en rekenen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Essche Boys