Teams

EB1

Programma en uitslagen
Spelers
Nieuws
Tim Breukhoven, Bart van de Bruggen, Paul van de Bruggen, Guus Doggen, Jethro van Gerven, Yannic van Gerven, Nick Groenendaal, Frits Hermes, Colin Jacobs, Nick Jacobs, Pim Laansma, Cas den Ouden, Guno den Ouden, Marco den Ouden, Quint den Ouden, Bram Schoenmakers, Rob Schoenmakers, Davy Schoordijk, Gerben Timmers, Luuk van Velthoven, Kees Vugs, Luuk Wagenaars

Essche Boys doet zichzelf tekort in derby tegen Boxtel

Afgelopen zondag heeft Essche Boys een zure nederlaag geleden, ondanks prima mogelijkheden wist het niet scoren. Boxtel lukte dat wel en won uiteindelijk met 0-1. Beide ploegen begonnen wat afwachtend aan de wedstrijd en Boxtel zorgde na een minuut voor het eerste gevaar, maar de voorzet vanaf links kwam niet aan bij een mede speler. […]Lees verder »

Essche Boys wint uit bij Wilhelmina

In een lastige uitwedstrijd op het kunstgras van Wilhelmina, heeft Essche Boys weten te stunten. In een moeizame wedstrijd waarin vooral Wilhelmina genoeg kansen kreeg waren het toch de bezoekers die de overwinning een beetje steelde. Essche Boys begon goed aan de wedstrijd en kwam regelmatig tot kleine kansjes, maar het ontbrak steeds aan scherpte. […]Lees verder »

Essche Boys heeft een off-day en gaat hard onderuit

Na twee goede oefenwedstrijden heeft Essche Boys niet weten te winnen uit bij WEC. De bezoekers speelden, zeker voor de rust, dramatisch en ging kansloos onderuit met 5-0. Essche Boys begon nog redelijk aan de wedstrijd en kreeg ook de eerste kans. Luuk Wolfs werd of rechts diep gestuurd, maar hij kreeg de bal net […]Lees verder »

Essche Boys wint overtuigend van RKKSV

In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar heeft Essche Boys een belangrijke en dik verdiende overwinning geboekt op de concurrent uit kruisstraat. In een enerverende wedstrijd werd het uiteindelijk slechts 2-0. Vanaf het begin van de wedstrijd was het voor de bezoekers duidelijk dat er niet veel te halen viel in Esch, want de thuisploeg […]Lees verder »

Essche Boys wint belangrijke wedstrijd bij OSC’45

In een weerzien tussen beide teams, na de promotiewedstrijd van afgelopen seizoen (3-1 winst voor de voetballers uit Esch) heeft Essche Boys wederom aan het langste eind getrokken. In een boeiende wedstrijd,  op een slecht veld, werd het uiteindelijk 1-2 voor de bezoekers. Essche Boys schoot uit de startblokken en Lars van Wanrooij lanceerde direct […]Lees verder »

Older Entries »