De KNVB Wedstrijdzaken app

02
juli
2017

Auteur: Pleun

Misschien hebben jullie het inmiddels al gehoord, of het filmpje op facebook gezien, vanaf het nieuwe voetbalseizoen gaan we werken met de KNVB Wedstrijdzaken app.

Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas. Men gaat hiermee werken vanaf JO13 t/m de senioren.

Ook de voetbal.nl app wordt vernieuwd, en voor beide apps worden dezelfde inloggegevens , en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt.

Daarom een aantal zaken die jullie zelf moeten regelen om goed van start te kunnen gaan.

  1. Zorg dat het juiste e-mailadres bekend is bij de ledenadministratie. Alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Als je ingelogd bent op dit e-mailadres kan iemand anders (bv. binnen 1 gezin met hetzelfde e-mailadres) niet inloggen op de app. Dus als je tegelijkertijd in de app wilt moet iedereen een eigen mailadres aan de ledenadministratie doorgeven. Als je mailadres bij de ledenadministratie bekend is en dit klopt nog dan hoef je niets te doen! Als er wel een nieuw mailadres doorgegeven moet worden doe dit dan VÓÓR 10 JULI bij Ber Kessels EJMkessels@home.nl Als dit niet is gebeurt kun je straks niet in de app, en kun je er dus ook niet in werken. De verantwoordelijkheid ligt bij de leden zelf.
  2. Download de app: KNVB Wedstrijdzaken. De app: Voetbal.nl is half juli beschikbaar.
  3. Er volgt nog een uitnodiging voor de leiders, scheidsrechters en commissieleden (waar nodig) voor een instructie. Dit gebeurt als de app volledig werkt en iedereen geautoriseerd is in zijn/haar functie. 

Als er vragen zijn kun je deze stellen via mail aan:

Ber Kessels: EJMkessels@home.nl

Monique van Wanrooij: jan-monique@home.nl

Bekijk hier het filmpje over de wedstrijdzaken app.