Nieuws

Wil jij een bericht plaatsen op de website van Essche Boys, heb je foto’s gemaakt tijdens een wedstrijd/evenement of heb je een wedstrijdverslag geschreven? Mail het naar website [@] esscheboys [punt] nl.

Wil jij Essche Boys volgen en elke maand de laatste nieuwtjes ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via website [@] esscheboys [punt] nl.

Boxtelse Tele-Bingo voor Essche Boys

  Omdat Esch per 2021 bij Boxtel komt hebben Aquavaria en Omroep Dommelland besloten onze club direct te betrekken bij de online Tele-Bingo die maandelijks door hen wordt georganiseerd. Naast het feit dat het een mooi bedrag oplevert voor de jeugd van Essche Boys, maak je ook kans op prijzen tot maar liefst €400,- !  […]Lees verder »

STEM OP ESSCHE BOYS #RaboClubSupport

Lᴇᴅᴇɴ ᴠᴀɴ Rᴀʙᴏʙᴀɴᴋ ’s-Hᴇʀᴛᴏɢᴇɴʙᴏsᴄʜ ᴇɴ Oᴍsᴛʀᴇᴋᴇɴ ᴏᴘɢᴇʟᴇᴛ! Wɪᴊ ᴅᴏᴇɴ ᴍᴇᴇ ᴍᴇᴛ Rᴀʙᴏ CʟᴜʙSᴜᴘᴘᴏʀᴛ! Kᴜɴɴᴇɴ ᴡɪᴊ ᴏᴘ ᴊᴏᴜᴡ sᴛᴇᴍ ʀᴇᴋᴇɴᴇɴ? Sᴛᴇᴍ ɴᴜ ᴅɪʀᴇᴄᴛ ɪɴ ᴅᴇ Rᴀʙᴏ Aᴘᴘ ᴏғ ᴏɴʟɪɴᴇ ᴏᴘ ʀᴀʙᴏʙᴀɴᴋ.ɴʟ/ᴄʟᴜʙsᴜᴘᴘᴏʀᴛ. Rabobank ‘s-Hertogenbosch e.o. draagt het verenigingsleven een warm hart toe en ondersteunt verenigingen en stichtingen in de regio. De bank stelt daarom een deel van […]Lees verder »

Topscoreslijst 2020-2021

Naam Elftal Deze week Totaal Rick van Kasteren 4 1 3 Lars van Wanrooij 1   2 Pieter Steenbergen 2   2 Marco den Ouden 2 2 2 Koen Schalkx 4 1 2 Rudy van Gemert 1   1 Robin van Beek 1   1 Stein van Kasteren 1   1 Anouk Janssen Dames   […]Lees verder »

Coronaprotocol Essche Boys

Gedragsregels en afspraken vv Essche Boys i.v.m. Covid-19 Om de gewijzigde voorschriften van het RIVM en de Rijksoverheid op te kunnen volgen zijn wij genoodzaakt om het Corona protocol aan te passen. Tot nader order gelden de onderstaande gedragsregels en afspraken met ingang van 1 oktober 2020. Bekijk het coronaprotocol: Covid-19 Protocol Essche Boys per 1-10-2020Lees verder »

29 augustus klusdag!

Na maanden zonder wedstrijden en drankjes in de kantine is het eindelijk weer zover: het nieuwe seizoen gaat van start! Graag beginnen we het seizoen weer met een keurig sportpark met een frisse uitstraling. Het grote onderhoud aan ons mooie sportpark is de afgelopen tijd doorgegaan als vanouds, maar de kleine dingetjes zijn door de […]Lees verder »

Voorbereiding + oefenwedstrijden selectie

Lees verder »

Heel Esch aan de bingo: BEDANKT

Wij willen de organisatie van de online dorpsbingo, José, Christ, Geert-Jan, Michel, Herpes, Ons Café en VAGON bedanken voor de gezellige avond en natuurlijk de fantastische opbrengst van ruim €3000,-.  Ook willen wij de volgende sponsoren bedanken voor het beschikbaar stellen van de geweldige prijzen:  Antoine van Kasteren Bart van der Bruggen Belvershuys (Haaren) Berlicum BV […]Lees verder »

Vanaf 1 juni onderhoud velden

Deze week kan er voor de laatste keer getraind worden. Vanaf volgende week start de zomerstop/zomeronderhoud. Er mag dus vanaf volgende week niet op het voetbalveld gevoetbald worden. Wel op het veld op de parkeerplaats. Hopelijk kan vanaf volgend seizoen weer volledig getraind en gevoetbald worden. Lees verder »

Trainingsschema tijdens corona

Lees verder »

Sportpark Essche Boys gesloten

Beste leden, en vooral (ouders van) jeugdleden, Zoals zondag bekend is geworden, zijn de overheidsmaatregelen met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het Coronavirus aangescherpt en verlengd tot en met minimaal 6 april. Dit betekent dat er tot die tijd geen activiteiten op ons sportpark zullen plaatsvinden en de kantine dicht zal blijven. […]Lees verder »

Older Entries »